Toffee & Salt

Mörk choklad

En härligt mjuk o lagom seg kola kokad på äkta åländsk grädde och åländskt smör. Överdragen med fin mörk choklad och med flingsalt för att toppa smakupplevelsen.

Mjölkchoklad

En härligt mjuk o lagom seg kola kokad på äkta åländsk grädde och åländskt smör. Överdragen med fin mjölkchoklad och med flingsalt för att toppa smakupplevelsen.

Mörk choklad
med lakrits

En härligt mjuk o lagom seg kola kokad på äkta åländsk grädde och åländskt smör smaksatt med lakrits. Överdragen med fin mörk choklad och med flingsalt för att toppa smakupplevelsen.

Mjölk choklad
med lakrits

En härligt mjuk o lagom seg kola kokad på äkta åländsk grädde och åländskt smör smaksatt med lakrits. Överdragen med fin mjölkchoklad och med flingsalt för att toppa smakupplevelsen.

Mörk choklad / Mjölkchoklad

En härligt mjuk o lagom seg kola kokad på äkta åländsk grädde och åländskt smör. Överdragen med fin mörk choklad / mjölkchoklad och med flingsalt för att toppa smakupplevelsen.

Mörk choklad
med hallon

En härligt mjuk o lagom seg kola kokad på äkta åländsk grädde och åländskt smör smaksatt med hallon. Överdragen med fin mörk choklad/mjölkchoklad och med flingsalt för att toppa smakupplevelsen.